Voor makelaars

VRAAG EN AANBOD KOMEN SAMEN OP HORECAVASTGOED.NL


Horecavastgoed.nl brengt vraag en aanbod in horecavastgoed samen. Het platform is er voor bestaande en voor nieuw te ontwikkelen horecazaken. Horecavastgoed.nl is een initiatief van Uitgeverij PS: bv, het horecakennisplatform van Nederland.

Vind snel en eenvoudig de juiste kopers voor je horeca object

De horecavastgoedmarkt is fragmentarisch. Door het inzetten van Horecavastgoed.nl bij koop, verkoop, (ver)huur en/of exploitatie, komt je aanbod helder en gesegmenteerd binnen bij bestaande en potentiële horecaondernemers.

Groot bereik

Via onze horecavakbladen*, websites en nieuwsbrieven bereik je in hoge frequentie de Nederlandse horecaondernemers en starters. Horecavastgoed.nl wordt bij de doelgroep – de Nederlandse horecaondernemers – onder de aandacht gebracht in onze vakbladen, websites en nieuwsbrieven. Horecavastgoed.nl - en dus ook jouw object - komt in een hoge frequentie onder de aandacht bij je doelgroep. Je objecten plaats je snel en eenvoudig. Tot 1 september 2021 is het plaatsen gratis. Zet je object online en je krijgt een groot bereik cadeau!

Realworks

Horecavastgoed.nl biedt makelaars een koppeling met Realworks. Hiermee kun je op effectieve wijze een object op Horecavastgoed.nl plaatsen.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via info@horecavastgoed.nl. Je kunt ook het formulier hieronder invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

* Hospitality Management (hotelvakblad)Bed & BreakfastLunchroomDe RestaurantKrantDe CaféKrant

Neem contact met ons op.