Spuiboulevard 3

Dordrecht

€ 79.500,- k.k / € 3.300,- p/m

restaurant

Interesse?

Klaassen Horecamakelaardij Rotterdam Bas van Dijk
T: 0641380946
Meer informatie?

Omschrijving

Het bedrijf
Op een geweldige plek in Dordrecht, met terras aan het water van de Spuihaven, geniet je van heerlijke gerechten en mooie wijnen. Bij DOK Bistro voel je je thuis en is uit eten gewoon zoals het bedoeld is; ongedwongen genieten van een lekkere kaart in één van de mooiste en oudste steden van Nederland. DOK Bistro is een gezellige bistro waar je je snel thuis voelt. Én bij DOK Bistro weten ze wat lekker en gezellig is! Kom heerlijk genieten na het winkelen of spreek af met vrienden in het weekend. Proef lekkere verse gerechten met een goed glas wijn of een speciaal biertje.

DOK Bistro is geopend in 2017 op de plek van voormalig visrestaurant. Waar mensen hier terecht konden voor visgerechten staat Dok Bistro voor `de kracht van de eenvoud : hamburgers, een goede steak of een mooi visje. Goed eten zonder opsmuk. Door de warme inrichting en hoge tafels kent deze bistro een laagdrempelige en ongedwongen uitstraling.

De keuken bevindt zich op de begane grond en is voorzien van alle benodigde apparatuur. Achter de keuken bevind zich een trap welke toegang geeft tot een kantoor en extra opslagruimte.

Bestemmingsplan
Deze locatie biedt vanuit het bestemmingsplan de mogelijkheid tot exploitatie van een horecabedrijf en bijbehorend terras.

Voorzieningen
Krachtstroom, WIFI, Afzuiginstallatie, Koel/vriesruimten, Gasaansluiting, Aircosysteem. Volledige inrichting en inventaris.

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen aan leveranciers. Alle vergunningen zijn aanwezig en het bedrijf past in het huidige bestemmingsplan. De nieuwe ondernemer dient de vergunningen op zijn eigen naam te stellen en is zelf verantwoordelijk dat zijn exploitatie binnen het bestemmingsplan past. De gehele en zeer uitgebreide inventaris is eigendom van de verkoper. Overname personeeel is – indien gewenst – bespreekbaar.

Openingstijden
Het bedrijf is momenteel 5 dagen per week geopend van 12:00 tot 01:00 uur s´nachts.

Financiële informatie
Huidige omzet : ca € 290.000,- per jaar
Huur bedrijfspand : ca € 33.000,- exclusief BTW / Servicekosten per jaar
Vraagprijs exploitatie : € 99.500,- (vrij van BTW)

Huurovereenkomst
Verhuurder verstrekt de nieuwe exploitant een ROZ huurovereenkomst van 2 + 5 optiejaren. Verhuurder verstrekt tot 17 oktober 2020 een bepaalde huurkorting welke pro rato met de maandhuur zal worden verrekend. Meer informatie hierover is opvraagbaar.

Offerte
Nadrukkelijk wordt vermeld dat bovenstaande objectinformatie niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Indien u een aanbieding of offerte wenst kan ons kantoor deze, in overleg met en na goedkeuring door opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen. Deze objectinformatie geldt als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Een transactie kan pas dan tot stand komen nadat eigenaar schriftelijk hiervoor haar goedkeuring heeft verleend.

Aansprakelijkheid
Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheids-verzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Is uw belangstelling gewekt? Neemt u dan contact op met bedrijfsadviseur Peter Klaassen tel. 06 53148902 of email p.klaassen@klaassenbv.nl
+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 79.500,- k.k
Huurprijs
€ 3.300,- p/m
Status
beschikbaar

Bouw

Hoofdbestemming
Horeca

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
70 m²

Horeca

Horeca type
Restaurant
Horecaruimte
20
Niet horecaruimte
13
Aantal zitplaatsen
40
Terras
Ja
Oppervlakte
70 m²
Verkoopvloer oppervlakte
37 m²
Op verdiepingen
BG
Indicatie horeca gebied
Ja
Overname prijs
79500

Buitenruimte

Ligging
Bij entree stadcentrum

Parkeergelegenheid

Faciliteiten
Diverse parkeergarages in directe omgeving

Foto's

Spuiboulevard 3, Dordrecht
Spuiboulevard 3, Dordrecht
Spuiboulevard 3, Dordrecht

Meer informatie?

Meld een fout over deze horecaruimte