Schieweg 94B

Rotterdam

prijs op aanvraag

snackbar

Interesse?

Klaassen Makelaardij B.V. Erik Meijer
T: 0623626307
Meer informatie?

Omschrijving

Locatie: Classic Pizza is gevestigd aan de Schieweg in Rotterdam. De Schieweg is de aanvoer weg vanaf de snelweg A16 naar het centrum van Rotterdam. Een zichtlocatie waar dagelijks veel passenten langs komen.

Het bedrijf: De huidige ondernemer exploiteert het bedrijf als Italiaans afhaal- en bezorgrestaurant met specialiteit (classic) pizza’s. De totale oppervlakte is ca 150 m2. Voor de deur mag u een gevel terras plaatsen met een aantal tafels en stoelen. Bij binnenkomst is een kleine ontvangstruimte met tafeltjes en stoelen en de verkoopcounter. Vanaf hier heeft u goed zicht op de open keuken waar uw pizza bereidt wordt. De keuken is compleet ingericht met alle benodigde apparatuur en een compleet geïnstalleerd afzuigsysteem met een nieuwe motor. Er is veel RVS materiaal gebruikt en de wanden en vloeren zijn betegeld. Achter de keuken is het magazijn, waar ook de vries- en koelapparatuur en afwasmachine staan. Achter het pand is een grote tuin en onder het pand nog een kelder op staghoogte. De nieuwe ondernemer kan het huidige concept voortzetten en uitbouwen. Een ander (bezorg) concept is ook mogelijk op deze ruime zichtlocatie.

Installaties en inrichting: o.a. vetafscheider, krachtstroom, rioolaansluiting, afzuiginstallatie, tegelvloer, tegelwanden, toilet, vernieuwde elektriciteitsleidingen.

Verplichtingen: Het bedrijf voldoet aan alle inrichtingseisen en alle vergunningen zijn aanwezig. Er zijn geen verplichtingen aan derden. Er hoeft geen personeel overgenomen te worden. De nieuwe exploitant dient de vergunning op eigen naam aan te vragen en er voor te zorgen dat het bedrijf binnen het bestemmingsplan past.

Openingstijden: Het bedrijf kan en mag 7 dagen per week open zijn ( maandag tot en met donderdag vanaf 07.00 tot 01.00 uur, vrijdag en zaterdag vanaf 07.00 tot 02.00 uur).

Financiële informatie:
Huurprijs bedrijfsruimte: € 1.335,- excl. BTW per maand
Koopsom inventaris, huurdersbelang, goodwill, handelsnaam : € 55.000,- (er wordt geen BTW in rekening gebracht)

Huurovereenkomst: Bij overdracht van het bedrijf wordt de nieuwe exploitant in de plaats gesteld van de huidige exploitant. De huurovereenkomst volgens ROZ-model loopt nog ca 3 jaar met optie tot verlenging met 5 jaren. Verhuurder verlangt een waarborgsom / bankgarantie van minimaal 3 maanden huurverplichtingen.

Offerte: Nadrukkelijk wordt vermeld dat bovenstaande objectinformatie niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Indien u een aanbieding of offerte wenst kan ons kantoor deze, in overleg met en na goedkeuring door opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen. Deze objectinformatie geldt als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Een transactie kan pas dan tot stand komen nadat eigenaar schriftelijk hiervoor haar goedkeuring heeft verleend.

Aansprakelijkheid: Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit onzes inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheids-verzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Is uw belangstelling gewekt? Neemt u dan vrijblijvend contact op met Klaassen Horecamakelaardij B.V. bedrijfsadviseur Erik Meijer, telefoon 06 236 263 07, email e.meijer@klaassenbv.nl
+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status
beschikbaar

Bouw

Hoofdbestemming
horeca
Nevenbestemming
horeca

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
150 m²

Horeca

Horeca type
Snackbar
Horecaruimte
100
Niet horecaruimte
50
Aantal zitplaatsen
15
Terras
Ja
Verkoopvloer oppervlakte
100 m²
Indicatie horeca gebied
Ja
Overname prijs
55000

Buitenruimte

Ligging
Doorgaande weg naar centrum Rotterdam

Parkeergelegenheid

Faciliteiten
aan de straat

Foto's

Schieweg 94B, Rotterdam
Schieweg 94B, Rotterdam
Schieweg 94B, Rotterdam

Meer informatie?

Meld een fout over deze horecaruimte