Poolsterstraat 52

Rotterdam

prijs op aanvraag

lunchroom

Interesse?

Klaassen Horecamakelaardij B.V. Erik Meijer
T: 0623626307
Meer informatie?

Omschrijving

Winkelcentrum Alexandrium Rotterdam
Toko Liem is sinds 36 jaar gevestigd in shopping center Alexandrium I in Rotterdam Oost. Een stadsdeel met zo’n 100.000 inwoners. Het Alexandrium is direct aan de A20 en A16 gelegen. Goed bereikbaar vanuit het hele land. Het shopping center is onderdeel van Alexandrium II met haar megastores zoals Mediamarkt, Xenos, Blokker en Alexandrium III, de woonmall met o.a. Montell en Grando Keukens. Het Alexandriuim biedt onderdak aan zo’n 200 winkels en horecabedrijven.

Het bedrijf
Toko Liem is gevestigd tegenover Albert Heijn in de verbindingsstraat naar Alexandrium II. Vanaf de opening heeft Toko Liem een goede naam opgebouwd. Het brede assortiment is gericht op de Indonesische en Surinaamse keuken. Natuurlijk zijn er ook basis-ingrediënten uit de Japanse, Thaise of Indiase keuken te vinden. Daarnaast worden er dagelijks verse gerechten, snacks en koekjes bereid. De winkel trekt bezoekers uit het weide omgeving en heeft zo’n 80% vaste klanten. Huidige eigenaar bezorgt nog geen gerechen, hier liggen nog grote mogelijkheden om de omzet te verhogen.
Achter de winkel en op de eerste verdieping is een magazijn voor opslag. Ook de grote keuken is op de eerste verdieping (er is een goederen liftje!) gevestigd. De keuken is volledig ingericht met alle benodigde apparatuur, afzuiginstallatie en spoelkeuken. Een grote lichtkoepel zorgt voor daglicht in de keuken.
Momenteel huurt de exploitant nog extra magazijn ruimte onder het winkelcentrum.
Verkoper wenst zijn bedrijf te verkopen om te gaan genieten van zijn pensioen. Wel is hij bereidt om de nieuwe ondernemer in te werken en wegwijs te maken.

Bestemmingsplan
Het bestemmingsplan voor het Alexandrium biedt verschillende mogelijkheden om hier uw bedrijfte vestigen. winkels, horeca, kantoor, galeries e.d. Op www.ruimtelijkeplannen.nl kunt u hierover uitgebreide informatie vinden.

Voorzieningen
Krachtstroom, WIFI, Afzuiginstallatie, Koel/vriesruimten, Gasaansluiting, Rolluiken, Volledige inrichting en inventaris.

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen aan leveranciers of personeel. De winkel wordt vergunningsvrij geëxploiteerd. Wel dient de ondernemer zich o.a. te houden aan de algemene opentingstijden van het shopping center. De gehele en zeer uitgebreide inventaris is eigendom van de verkoper.

Openingstijden
Het bedrijf is momenteel 7 dagen per week geopend vanaf ca 10.00 uur tot 18.00 uur.

Financiële informatie
Huidige omzet : hoge omzet, op aanvraag
Huur bedrijfspand : ca € 67.000,- exclusief BTW per maand
Huurprijs extra magazijn : ca € 450,- exclusief BTW per maad
Vraagprijs exploitatie : op aanvraag

Huurovereenkomst
De nieuwe ondernemer wordt in de vigerende huurovereenkomst in de plaats gesteld van de huidige huurder. De huidige huurovereenkomst is voor onbepaalde tijd verlengd. Wellicht kan een nieuwe huurovereenkomst met verhuurder overeengekomen worden.

Offerte
Nadrukkelijk wordt vermeld dat bovenstaande objectinformatie niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Indien u een aanbieding of offerte wenst kan ons kantoor deze, in overleg met en na goedkeuring door opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen. Deze objectinformatie geldt als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Een transactie kan pas dan tot stand komen nadat eigenaar schriftelijk hiervoor haar goedkeuring heeft verleend.

Aansprakelijkheid
Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheids-verzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Is uw belangstelling gewekt? Neemt u dan contact op met bedrijfsadviseur Erik Meijer tel. 0623626307 of email e.meijer@klaassenbv.nl.
+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status
beschikbaar

Bouw

Hoofdbestemming
detailhandel
Nevenbestemming
horeca
Bouwjaar
1984

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
211 m²

Horeca

Horeca type
Lunchroom
Aantal zitplaatsen
20
Oppervlakte
211 m²
Verkoopvloer oppervlakte
200 m²
Op verdiepingen
ja
Indicatie horeca gebied
Ja
Overname prijs
150000

Buitenruimte

Ligging
Shopping Center Alexandrium

Parkeergelegenheid

Faciliteiten
parkeergarage
Aantal plaatsen
1000

Foto's

Poolsterstraat 52, Rotterdam
Poolsterstraat 52, Rotterdam
Poolsterstraat 52, Rotterdam
Poolsterstraat 52, Rotterdam
Poolsterstraat 52, Rotterdam
Poolsterstraat 52, Rotterdam

Meer informatie?

Meld een fout over deze horecaruimte