Maaskade 109B

Rotterdam

prijs op aanvraag

restaurant

Interesse?

Klaassen Makelaardij B.V. Erik Meijer
T: 0623626307
Meer informatie?

Omschrijving

De getoonde sfeerfoto's zijn niet van dit bedrijf. Het vermelde adres is van Klaassen Horecamakelaardij B.V., kantoor Rotterdam.

Locatie: Te midden van grote kantoren, woningen, winkels en warenhuizen, ligt dit restaurant aan een doorgaande weg in Rotterdam. In deze deelgemeente van Rotterdam wonen relatief veel mensen met een hoger inkomen, die het restaurant goed weten te vinden.

Reden verkoop: Verkoper heeft meerdere horecabedrijven in de regio Rotterdam en wil dit restaurant na vele jaren zelf te hebben geëxploiteerd, overdragen aan een ervaren horeca ondernemer. Verkoper is bereid de nieuwe exploitant in te werken en te introduceren bij zijn gasten.

Het bedrijf: De verkoper is het bedrijf ruim 15 jaar geleden gestart en heeft het opgebouwd tot een bekend restaurant in Rotterdam en omgeving. De gasten van dit restaurant zijn zeer divers. In de ochtend winkelend publiek voor een heerlijke koffie met gebak, lunch voor kantoormedewerkers en ’s avonds het diner. De vrijdag middag borrel is altijd een gezellige afsluiting van werkweek. Vanuit een aparte productie keuken (in de direct omgeving) verzorgt het bedrijf catering voor bedrijven, instellingen en evenementen. Tijdens de Covid-19 maatregelen is de ondernemer succesvol gestart met bezorgen van diner. Voor de deur van het restaurant is een terras met zo’n 80 zitplaatsen. Het restaurant is strak, modern maar zeer sfeervol ingericht. In de huidige opstelling heeft het restaurant ook 80 zitplaatsen. De keuken is ruim van opzet en voorzien van alle benodigde apparatuur. Het bedrijf is in het huidige concept 7 dagen per week open voor koffie, lunch en diner. Daarmee wordt een hoge omzet gerealiseerd met een goed rendement. De inventaris is zeer uitgebreid, duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. Het bedrijf is werkelijk sleutelkaar. U hoeft geen extra investeringen meer te doen. Vanaf de eerste dag is omzet gegarandeerd. Vanzelfsprekend kunt u hier elk gewenst restaurant concept invullen.

Installaties: o.a. afzuigsysteem, WIFI, koel- en vrieskasten, vetafscheider. Een uitgebreide inventarislijst is beschikbaar.

Parkeren: Diverse parkeergarages in de directe omgeving.

Verplichtingen: Alle vergunning zijn aanwezig. Nieuwe exploitant dient deze op zijn naam te stellen en de nieuwe exploitatie dient in het bestemmingsplan te passen. Nieuwe exploitant wordt in de plaats gesteld van huidige huurder in de ROZ huurovereenkomst. Overname van ervaren (keuken) medewerkers kan in overleg. Volledige inventaris is eigendom van eigenaar. Er zijn geen leaseovereenkomsten of verplichtingen aan leveranciers.

Openingstijden: Maandag tot en met zondag vanaf 11.00 uur. Vanuit de vergunning zijn langere openingstijden toegestaan.

Financiële informatie:
Huurprijs bedrijfsruimte: € 4500,- exclusief BTW per maand
Omzetindicatie: ca € 900.000,- / 1.000.000,- per jaar. Aantoonbaar, met een goed rendement / cashflow
Vraagprijs goodwill, inrichting, inventaris en handelsnaam: op aanvraag (er wordt geen BTW in rekening gebracht)
Verkoop van het bedrijf kan desgewenst inclusief of exclusief de aparte cateringafdeling.

Offerte: Nadrukkelijk wordt vermeld dat bovenstaande objectinformatie niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Indien u een aanbieding of offerte wenst kan ons kantoor deze, in overleg met en na goedkeuring door opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen. Deze objectinformatie geldt als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Een transactie kan pas dan tot stand komen nadat eigenaar schriftelijk hiervoor haar goedkeuring heeft verleend.

Aansprakelijkheid: Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheids-verzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Is uw belangstelling gewekt? Neemt u dan vrijblijvend contact op met Klaassen Horecamakelaardij B.V., bedrijfsadviseur Erik Meijer telefoon 06 236 263 07, email: e.meijer@klaassenbv.nl.  
+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status
beschikbaar

Bouw

Hoofdbestemming
horeca
Nevenbestemming
horeca

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
300 m²

Horeca

Horeca type
Restaurant
Horecaruimte
225
Aantal zitplaatsen
80
Terras
Ja
Oppervlakte
300 m²
Verkoopvloer oppervlakte
225 m²
Op verdiepingen
1
Indicatie horeca gebied
Ja

Buitenruimte

Ligging
Doorgaande weg

Parkeergelegenheid

Faciliteiten
meerdere parkeergarages in de omgeving

Foto's

Maaskade 109B, Rotterdam

Meer informatie?

Meld een fout over deze horecaruimte