Lekstraat 68

Schiedam

prijs op aanvraag

snackbar

Interesse?

Klaassen Makelaardij B.V. Erik Meijer
T: 0623626307
Meer informatie?

Omschrijving

Cafetaria Jazz, Schiedam Zuid

Schiedam is een buurgemeente ten zuiden van Rotterdam en telt zo’n 80.000 inwoners (bron CBS) De cafetaria is gevestigd in de vooroorlogse woonwijk De Gorzen, grenzend aan de Maas. Deze wijk kenmerkt zich door een combinatie van kleine huisjes en monumentale woningen. Momenteel wonen er ca 5850 mensen. De Groenelaan is de winkelstraat met een gevarieerd aanbod van winkeltjes en horeca.

Potentie
De huidige eigenaar exploiteert het bedrijf al vele jaren en realiseert hier een mooie stabiele omzet. Zo’n twee jaar geleden zijn de inrichting en apparatuur vernieuwd en is voor kwalitatieve apparatuur gekozen. De locatie en inrichting leent zich uitstekend voor het huidige concept van cafetaria maar ook een ijssalon of winkeltje past uitstekend op deze locatie. De huidige doelgroepen zijn natuurlijk de buurtbewoners, passanten en winkelend publiek. Het is echt een buurt cafetaria met een stabiele hoge omzet en een goed rendement. In 2016 scoorde het bedrijf met een 8 in AD frites test! Ook tijdens de huidige beperkende maatregelen genereert exploitant nog een goede omzet met bezorging!

Inrichting
Het bedrijf heeft nu een klein gevelterras met 6 stoelen. Bij binnenkomst valt direct de mooie snackvitrine en de zeer professionele (volautomatische) bakwand op. Ook de softijsmachine springt in het oog en wordt volop gebruikt. Rechts is een kleine doorgang naar een aparte zitruimte met 3 tafels en 12 stoelen in ...... jazzy style. De toilet is netjes en volledig ingericht. Achter toonbank en bakwand is nog een magazijn met een grote vriezer. Een volledige inventarislijst beschikbaar.

Verplichtingen
Het bedrijf exploiteert thans vergunningsvrij. Er hoeft geen personeel overgenomen te worden. Er zijn geen contracten met leveranciers, of anderszins, behalve met een sigaretten exploitant en de gebruikelijke coca cola koelkasten.

Openingstijden
Maandag tot en met donderdag 12.00 – 22.00 uur
Zaterdag 12.00 – 21.00 uur
Zondag 14.00 – 21.00 uur

Woning
Bij de cafetaria hoort een bovengelegen appartement met woonkamer, 3 slaapkamers en douche. Deze woning heeft een aparte ingang. Het gehele pand is eventueel ook te koop. Vraagprijs op aanvraag.

Financiële informatie
Omzetindicatie: ca € 200.000,-
Vraagprijs inventaris/goodwill/ huurdersbelang/huurrechten: op aanvraag
Huurprijs bedrijfsruimte: € 1.700,-,geen BTW en INCLUSIEF 4 KAMER WONING
Gas, water licht ca € 750,- per maand. Geen servicekosten.

Is uw interesse gewekt?
Neemt u dan contact op met Klaassen Horecamakelaardij , bedrijfsadviseur Erik Meijer, e.meijer@klaassenbv.nl , telefoon 06 236 263 07.
+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status
beschikbaar

Bouw

Hoofdbestemming
horeca
Nevenbestemming
horeca

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
45 m²

Horeca

Horeca type
Snackbar
Horecaruimte
45
Aantal zitplaatsen
20
Woonruimte
Ja
Terras
Ja
Overname prijs
115000

Foto's

Lekstraat 68, Schiedam
Lekstraat 68, Schiedam
Lekstraat 68, Schiedam

Meer informatie?

Meld een fout over deze horecaruimte