Burgemeester Roosstraat 3

Lekkerkerk

Exploitatie: € 99.500,-

restaurant

Interesse?

Klaassen Makelaardij B.V. Erik Meijer
T: 0623626307
Meer informatie?

Omschrijving

Lekkerkerk is een plaats in de Krimpenerwaard aan de rivier de Lek. Net buiten Rotterdam en heeft zo’n 7000 inwoners. Het is een langgerekt dijkdorp dat sterk op de rivier is georiënteerd. Langs de Lekdijk vindt men fraaie 17e-, 18e- en 19e-eeuwse boerderijen. Door de regelgeving met betrekking op het Groene Hart mag er enkel binnen de dorpskern worden gebouwd. De bekendste oud inwoner van Lekkerkerk is natuurlijk Paul De Leeuw.

Trattoria Rosa ligt in een gezellig winkelstraat met verschillende horecabedrijven, die uitloopt op de rivier. Er is volop gratis parkeerruimte in de directe omgeving. Het goed onderhouden pand is geschikt voor veel verschillende horecaconcepten. De huidige eigenaar heeft het in 2019 van onder tot boven volledig nieuw en sfeervol ingericht tot Italiaans specialiteiten restaurant. De deels open keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur en een grote koelcel. Alle apparatuur en inventaris is nieuw aangeschaft. Ook zijn de meterkast, elektriciteit en afvoeren vervangen. Verdeeld over begane grond en etage zijn er zo’n 50 zitplaatsen. De etage heeft een grote lichtkoepel met fraai lichtinval. Hier bevindt zich ook de nieuwe toiletgroep. Naast de keuken is de aparte spoelkeuken met doorschuifafwasmachine. Via het magazijn en de leveranciersingang komt u op binnenplaatsje.

Installaties en inrichting: Airconditioning, vetput, krachtstroom, rioolaansluiting, boiler, afzuiginstallatie. Massief houten vloeren op begane grond en etage, grote houten bar, dubbele beglazing op begane grond en etage. Het pand is een aantal jaren geleden volledig vernieuwd, zowel binnen als buiten.

Verplichtingen: Het bedrijf voldoet aan alle inrichtingseisen en er zijn geen verplichtingen aan derden. Er hoeft geen personeel overgenomen te worden.

Openingstijden: Het bedrijf kan en mag 7 dagen per week open zijn.

Financiële informatie:
Huurprijs bedrijfsruimte: € 3.100,- excl. BTW per maand
Het bedrijfspand is eventueel ook te koop: Vraagprijs op aanvraag.
Koopsom inventaris, huurdersbelang, goodwill, handelsnaam: € 99.500,- (er wordt geen BTW in rekening gebracht)

Huurovereenkomst: Bij overdracht van het bedrijf wordt de nieuwe exploitant in de plaats gesteld van de huidige exploitant. De huurovereenkomst volgens ROZ-model loopt nog 3 jaar met optie tot verlenging met 5 jaren. Verhuurder verlangt een waarborgsom / bankgarantie van minimaal 3 maanden huurverplichtingen.

Offerte: Nadrukkelijk wordt vermeld dat bovenstaande objectinformatie niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Indien u een aanbieding of offerte wenst kan ons kantoor deze, in overleg met en na goedkeuring door opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen. Deze objectinformatie geldt als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Een transactie kan pas dan tot stand komen nadat eigenaar schriftelijk hiervoor haar goedkeuring heeft verleend.

Aansprakelijkheid: Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit onzes inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheids-verzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Is uw belangstelling gewekt? Neemt u dan vrijblijvend contact op met Klaassen Horecamakelaardij B.V. bedrijfsadviseur Erik Meijer, telefoon 06 236 263 07, email e.meijer@klaassenbv.nl
+ Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status
beschikbaar

Bouw

Hoofdbestemming
horeca
Nevenbestemming
horeca

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
140 m²

Horeca

Horeca type
Restaurant
Horecaruimte
120
Aantal zitplaatsen
50
Terras
Ja
Verkoopvloer oppervlakte
120 m²
Op verdiepingen
1
Indicatie horeca gebied
Ja
Overname prijs
99500

Buitenruimte

Ligging
Centrum Lekkerkerk

Parkeergelegenheid

Faciliteiten
gratis parkeerplaats om de hoek

Foto's

Burgemeester Roosstraat 3, Lekkerkerk
Burgemeester Roosstraat 3, Lekkerkerk

Plattegronden

Meer informatie?

Meld een fout over deze horecaruimte