Over ons

Horecavastgoed.nl brengt vraag en aanbod van horecaobjecten samen. Horecavastgoed.nl is er voor bestaande, maar ook voor nieuw te ontwikkelen horecazaken. Wij zijn een tussenpartij die aanbod en vraag koppelt en veel kennis heeft van de horecasector.

Horecavastgoed.nl is een initiatief van Uitgeverij PS: bv, het bekende Nederlandse horecakennisplatform. Het platform is crossmediaal en bestaat uit vakbladen, websites en nieuwsbrieven voor b&b’s, cafés, hotels, lunchroom/dagzaken en restaurants. Vanuit de Horeca Management Academy worden praktische trainingen, cursussen en masterclasses voor horecaprofessionals verzorgd. Kennisoverdracht staat te allen tijde centraal.

De horecavastgoedmarkt is fragmentarisch. Door het inzetten van Horecavastgoed.nl bij koop, verkoop, (ver)huur en/of exploitatie komt het aanbod helder en gesegmenteerd bij koper en verkopers.

Horecavastgoed.nl biedt, door onze kennis van de markt en de samenwerking met marktpartijen, niet alleen actueel aanbod in horecaobjecten, maar ook kennisoverdracht. Van wet- en regelgeving tot fotografie van objecten. En van het laatste horecanieuws tot fiscale issues die relevant zijn voor horecaondernemers en investeerders in vastgoed.

Neem contact met ons op.